Жешко

Деми Роуз и еден „олд-тајмер“ – класика од комбинација

26-годишната Деми Роуз облечена во тесен црн комбинезон кој ги истакнува нејзините бујни гради позираше на островот Капри, Италија, покрај еден атрактивен „олд-тајмер“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

РОуз ги поминува последните сончеви денови од летото на малиот остров Капри, а на фотографиите позира потпрена на олдтајмер моделот Фиат 1400.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

To Top