Дали го препознавате? Шарениот Болт лудува на карневалот!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Најбрзиот човек на сите времиња, Болт моментално се наоѓа во Тринидад и Тобаго каде во тек е традиционалниот карневал.

Таму каде има музика, танц и згодни девојки – голема е веројатноста дека тука негде ќе биде и славниот Јамајканец.

Болт исшаран за потребите на карневалот буквално лудуваше и не ја пропушташе приликата да и прииде на секоја втора девојка и да лудува како тинејџер!