Да се потсетиме: За сите кои не го слушнале хитот „Дупеле се двајца млади“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Посебно плени моментот што сите ја пеат песната „мртви“ серозни. 😀