Славни

Ја викаат „Кралицата на темнината“: Поради бојата на кожата стекна светска слава

Нјаким Гатвеч е 24-годишна манекенка од Судан која обожава да ја нарекуваат „Кралица на темнината“, бидејќи се гордее со својата темна кожа.

Манекенката живее во Минеаполис, САД, а на Инстаграм има мала армија обожаватели од над 300.000 луѓе.

To Top