Да пука модата на руски начин


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во Русија модата, како и пиењето (и како и многу други работи) си има свој микрокосмос во кој никој ништо не го интересира за сето она надвор од истиот. Фото докази подолу во прилог.