Бугарите сега ќе ти фаќаат сеир бе, смотан (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сакаше да го симне бугарското знаме од бугарскиот културен центар „Иван Михајлов“ во Битола. А можеше да земе скала и да не се брука вака, секако клубот не функционира веќе два месеци и е избришан од Централен регистар.