Бруно Фернандеш очигледно му е лут на Роналдо за интервјуто со Пирс Морган (снимка)


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Ако судиме според реакцијата од нивната средба во соблекувалната на Бруно Фернандеш не му е сеедно за интервјуто кое го даде Роналдо.

Интервјуто ќе биде објавено во два дела, среда и четврток, а до тогаш Пирс Морган објавува делови. Во првиот дел Роналдо зборува декан нема почит за Ерик Тен Хаг, одговара на критиките Руни, а во најновиот дел вчера ги критикува сопствениците на клубот, Глејзерс.

По тоа интервју Роналдо замина на собирот за репрезентацијата, камерите сега ја снимија неговата средба со Бруно Фернандеш. На играчот на средниот ред изгледа дека не му е сеедно што тоа го зборуваше Роналдо, па во прв момент не му подаде рака, за потоа да му каже нешто кратко и да се тргне од него.