Босанка стана хит на интернет: „Барам дечко да ми прави…“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Откако пред неколку дена огласот за „брак во Сараево“, кој една девојка го објави на Фејсбук, стана хит на социјалните мрежи, уште еден оглас, многу поатрактивен, стана популарен за неколку часа.

На Фејсбук страницата Spotted: Sarajevo се појави оглас од осамена девојка која бара друштво, а имајќи во предвид дека се наоѓа во странство, за кратко време голем број момци и мажи реагираа на истиот и го коментираа.

„Барам дечко да ми прави друштво во Германија. Работам, но ми е досадно. Имам и документи, а оној кој има пари, нека си извади виза и нека доаѓа. Ете толку. Поздрав“, наведува типката во огласот. Сега нека му ја мисли, да не ја посети една војска мажи таму каде што живее, во „ветената“ земја.