„Bohemian Rhapsody” изведена на 42 различни начини – од еден човек!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Ентони Винсент во светот на музичката индустрија и пејачките кругови е познат како „Човекот со милион гласови“.

Типот ја изведе познатата песна од Queen, „Bohemian Rhapsody” на неверојатни 42 начини, меѓу кои имитирајќи ги вокалите од Џенис Џоплин, Френк Синатра, Дејвид Боуви, како и оригиналот на Фреди Меркјури. А ја понуди и својата сопствена вокална верзија, со својот личен глас.