„Боемска рапсодија“ од Квин милион грла ја пеат во еден глас – вака звучи тоа (снимка)

А јако е што ова се случува додека публиката чека на сцена да излезат Грин деј во Хајд парк, во рамки на British Summer Time Festival во 2017.