Безнадежен романтичар: Реши да ја запроси во хеликоптер, но не предвиде еден сериозен проблем


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Типот реши да изведе романтично запросување за време на заедничкиот лет со својата девојка минатиот месец, при што имаше подготвено и изненадување во форма на знак испишан на земјата, башка од вереничкиот прстен кој планираше да го даде на својата сакана додека се горе, меѓу облаците.

Но, Дерел Хамилтон Јуниор, додека го чекаше вистинскиот момент за да ја запроси својата сакана Риен Феј, во сета подготовка, заборавил да размисли дека може да добие вртоглавица и популарната „болест од движење“ (kinetosis). Па, погледнете како заврши запросувањето кое требаше да биде врв на романтиката во нивната врска, но не испадна баш според планот.