Спорт

Барселона ги претстави гостинските дресови (фото)

Барселона денес ги претстави гостинските дресови за сезоната 2019/20 кои се дизајнирани од „Најк“.

Со овие дресови Барселона сака да покаже дека не забораваат на корените. Тие се посветени на 40-годишнината на легендарната академија на клубот „Ла Масија“.

Дресот е со жолта основа на која има трака со традиционалните бои на клубот, сина и црвена.

Advertisements
To Top