Живот

Банџи вежби: Одличен спој на забава и вежби за стегнато тело (видео)

Банџи вежбањето е можеби најинтересниот начин на кој освен што ќе го затегнете телото и одлично ќе се забавувате.

Вежбите се лесни и практични, а движењето е дополнително олеснето со оглед на тоа дека сте врзани со јаже за плафонот.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top