Ефектот кога ќе фрлите во еден миг 1.000 Bic запалки во оган


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Одете директно на 19-та минута и 28-ма секунда, да не се досадувате со она што го снимале овие претходните 19 и пол минути.