Спој на стил и луксуз: Маски за мобилни на Луи Витон

На модната недела во Париз, модната куќа Louis Vuitton претстави нови маски за мобилен телефон, кои со формата потсетуваат на популарниот модел на чанти Le Petite Malle.

17-10-vuitton-cellphone-cases2

Не е тајна дека модните куќи најмногу заработуваат од модните додатоци, кои ги следат нивните колекции, а токму маската е еден од поновите аксесоари.

17-10-vuitton-cellphone-cases3 17-10-vuitton-cellphone-cases1

Во новата колекција Louis Vuitton претстави неколку верзии на маски од тврда и компактна кожа украсена со монограм и ситни детали, со што самата маска изгледа мошне моќно и неодоливо.

17-10-vuitton-cellphone-cases4 17-10-vuitton-cellphone-cases5

Освен оваа модна куќа и Stella McCartney, Moschino и Jeremy Scott веќе дизајнираа свои маски, кои станаа мошне популарни меѓу познатите.

17-10-vuitton-cellphone-cases6 17-10-vuitton-cellphone-cases7

A photo posted by ? (@nicolasghesquiere) on