Авторот за в затвор: Ужас во учебникот за шесто одделение по природни науки


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓На што ги учат децата, бе?! Сериозно. Какво е ова прашање?

Ако некого го интересира кој/што/како за учебникот (а треба да го интересира, посебно ако има дете кое ќе учи од оваа книга) – еве ги и техничките информации.