СПОДЕЛИ МУЗИКА: Тијана Дапчевиќ и Рон Холси со „Јовано, Јованке“ – изведбава мора да ја чуете!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Рон Холси и Тијана Дапчевиќ со акустична ритам поддршка ја изведуваат познатата „Јовано, Јованке“. Други зборови за најава не се потребни. Останатото го имате на снимката подолу. Уживајте и споделувајте. Оти вреди.