Автобус со домашен амбиент – пријатно место за семеен живот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Брачен пар до мал бебе решил својот дом да го смести во автобус, па фотографиите од уредувањето на ентериерот се споделени на Инстаграм профилот “Big Little Life“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

Тие преуредиле школски автобус во кој живеат со своето бебе, а автобусот е уреден како модерна куќа. Внатрешноста е исполнета со весели и топли бои, а има и неколку растенија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

Семејството автобусот го дели со куче. Секој дел е добро искористен што може да се види и на нивниот Инстаграм профил.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big Little Life (@big_little_life_)