Атрактивната Италијанка тениските топчиња ги вадеше од под – гаќите! (Видео)

Корина Детони е италијанска тенисерка која не е толку позната по својот квалитетен тенис, но и тоа како е позната по атрактивниот изглед.

Оваа тенисерка во овој момент се наоѓа блиску до 500-то место на ВТА листата, а нејзиниот најдобар пласман е 133-та позиција.

Овие денови Корина е посебно во центарот на вниманието поради тоа што топчињата при сервисите ги вадеше од под долната облека.

Навистина необично место за чување на тениските топчиња…