Атрактивна убавица: Којо го знаете сите, но ретко кој знае дека има ваква жешка сопруга

Во Сава центар премиерно беше прикажан филмот „Стадо“ за кој режијата ја потпиша Никола Којо. Новопечениот режисер и актер присуствуваше на оваа премиерам во друштво на неговата сопруга, Александра Којо.

24-11-kojo-aleksandra

Александра и Никола веќе девет години се во брак и имаат три деца. Инаку, сопругата од Којо ретко може да се види во јавност, поради што голем дел од публиката не ни знае дека Никола има ваква атрактивна сопруга.

24-11-kojo-aleksandra3

24-11-kojo-aleksandra2