Славни

Алесандричето е секогаш пицната на Инстаграм

Алесандра Штаба е полска фитнес моделка чие тело е предмет на лакомост на над 320.000 следбеници на нејзиниот Инстаграм профил. А таму таа е секогаш пицната и стокмена за гладните очи на своите фанови.

To Top