Видео

Ако ја паметите оваа македонска реклама, тогаш сте ептен „деца од старото кино“

Ние признаваме, ја памтиме и тоа добро оваа реклама на Алкалоид, посебно тој делот со револверот, кој секогаш ни делувал некако најфраерски во цела реклама. 😀

A еве и една екипа која направи интересен и малку комичен римејк на познатата реклама од Алкалоид.

To Top