Вебкафе

Академик Деретиќ: Христос по мајка бил Србин, шведскиот јазик е направен од српскиот

Да го седнеме овој со овие нашиве зналци за „праисконското потекло“ на цел универзум од Македонците, ќе си ги извадат очите.

Advertisements
To Top