„Ај брусете сега!“: Порача типот кој ја враќаше ѕвездата од Кутлеш на шахтите

Ај брусете сега! Вака им порача на властите битолчанецот кој со шаблон и боја го враќа симболот од Кутлеш на металните капаци од уличната инфраструктура во градот.