2016 ГОДИНА ЗА ЗБОГУМ: Славните кои не напуштија годинава на едно место!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Вклучително и напуштањето на Велика Британија на Европската унија.

2016-na-edno-mesto1