Славни

10 најразгалени богаташки деца на светот

Било да станува збор за синот на новиот американски претседател или за внуците од првиот човек на Формула 1, овие богаташки деца имаат многу заеднички работи. Поточно, имаат милиони и милиони заеднички сличности кои нивните родители буквално ги фрлаат по нив.

Advertisements
To Top