Жителите од Горњи Милановац тврдат: Видовме вонземјани! (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жителите на Горњи Милановац со мобилни телефони снимаа несекојдневна појава на небото на нивниот град.

Тие тврдат дека имало шест неидентификувани летечки објекти (НЛО) кои лебделе на небото.

НЛО, авиони или нешто друго просудете од снимката.