Жесток нокаут со атрактивен удар (снимка)

ММА борецот Мани Акпан го изведе еден од пожестоките нокаути кои се некогаш видени во октагонот.

Акпан го нокаутираше противникот веќе во втората рунда и тоа со неверојатен удар.