Жешки сцени: Актерката Ана Глауба „(с)облечена“ во филмска лента

Руската актерка Ана Глаубе одлучи да одмори малку од претставата „Многу смешна комедија за тоа како шоуто тргна наопаку“ и опуштање побара во снимање скокотлив и провокативен едиторијал за списанието каде „секогаш сè тргнува наопаку“.