Жени кои за фудбал знаат повеќе од мажите: Тандем од мајка и ќерка растурија на квиз


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Секоја чест, се разбираа со најмногу три збора. Мајката испадна опасна фраерка за фудбалери, растурија тандемски со ќерката.