Заводливоста на украинскиот шарм се вика Викторија Апанасенко


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Викторија Апанасенко е фотомодел и финалистка на изборот за Мис на Украина. Родена е на 18 јуни, во Чернигов, каде завршила студии по економија, а сега живее во Киев, каде студира психологија на мастер студии.

Од рано детство активно се бави со спорт, тренира гимнастика и танц, а на 17 години почна да работи како модел. Сликањето и пишувањето поезија се нејзино хоби, за кои има освоено и награда во својот град. Сака да чита и да ја изразува креативноста низ нешто ново и поразлично.