Запознајте ја Орео – најзафатената мачка која работи како негувателка на стари лица


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Мачето Орео некако си се пронајде во улогата на негувателка во дом за стари лица и стана најзафатеното маче на светот кое сериозно си ја сфаќа работата.