Ај не заебавај

„За задоволување на потребите на пациентите“: Систина вработува стилист за коса

Оти кај нас во здравството до тоа е дојдено – до стилот и фризурата на пациентите. Сè друго средивме и оправивме, како во државно, така и во приватно.

ТУКА огласот за вработување стилист за коса во Аџибадем Систина – ѕирнете какви квалификации се потребни.

To Top