Вебкафе

Ги застрела извршителите кои дојдоа да му го конфискуваат станот (видео)

На вратата од станот на еден пензионер дошле извршители со намера да му го конфискуваат живеалиштето, па почнале да ги менуваат бравите. Чичето извади „трауматски пиштол“ и испука во нога еден од нив, а другите си ги собраа парталите и си заминаа. На социјалните мрежи кружи информација дека инцидентот се случил во Киев.

Advertisements
To Top