За сите кои манијачки отвораат табови на интернет – еве го ЛЕКОТ


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Workona е екстензија за Google Chrom која има претензии да стане „оперативен систем за работа на интернет“ кој ќе ви го направи работниот ден на интернет поопуштен, а пребарувачот и компјутерот посредени, без постојано отворени десетици табови во секое време.

Екстензијата се наплаќа, ама има и бесплатна верзија на неограничено време.