„Автентични“ антички Македонци со крстот на гради – од задграничниот комитет


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Запознајте ја фалангата на Мендо Долевски и нивните автентично изработени антички воени опреми кои „ги враќаат во времето на Александар Македонски“. Нормално, екипата доаѓа од задгранично ВМРО, па „австралискиот македонски“ е неизбежен (македонскиО cup, на пример).