За само 8 секунди стана интернет сензација и стекна планетарна популарност


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Тори Парено и нејзиниот „танц со прстите“ експресно станаа интеренет сензација, а Тори буквално преку ноќ стекна планетарна популарноста благодарение на ова нејзино Твитер видео.

Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи.

Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види дека луѓето де обидуваат да го имитираат нејзиниот „танц со прстите“.