За овој потег на ММА борецот над глава му висат од 3 до 5 години затвор


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Првото видео подолу е случајот за кој јужнокореанскиот борец Парк Те Сунг е обвинет, а второто видео е од негова борба после обвинението.

Еве како се однесуваше кон хостесата откако му го натоварија обвинението и можната казна. Како послушно учениче си ја научи лекцијата, „откако се изгоре, потоа и на вода дуваше“.