За оние со перверзно длабоки џебови: Златен фотоапарат од Nikon


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Познатиот американски бренд за луксузни аксесоари одлучи од сега фотографирањето да го облагороди со доза гламур.

23-12-brikk-24k-gold-nikon-df-camera2

Brikk Lux Nikon Kit вклучува Nikon камера и луксузен Nikkor 14-24 f/2.8“ објектив обложени со 24-каратно злато.

23-12-brikk-24k-gold-nikon-df-camera1 23-12-brikk-24k-gold-nikon-df-camera3

За дополнителен луксуз на овој фотоапарат, чија цена се уште не е позната, тука се и капачето за фокусот и зум прстенот изработени од кожа.

23-12-brikk-24k-gold-nikon-df-camera4