Времето за некои лета, за некои стои: Како изгледаат денес ѕвездите од 90те


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Веруваме дека ќе ги препознаете повеќето од овие луѓе.

Имено, се сеќаваме сите на филмовите и сериите, тука се и пејачите и пејачките чии песни и денес ги слушаме.

Во видеото во продолжение, се споредуваат изгледоѕ од 90те како и оној денес на истите ликови, а сигурни сме дека дел од фтогорафиите поприлично ќе ве изненадат.

Некои од нив денес се непрепознатливи, додека некои други изгледаат како воопшто да не остареле