Волкановски со нокаут го победи „корејскиот Зомби“

Австралијанецот со македонско потекло, Александар Волкановски имаше уште еден импресивен перформанс во октагонот.

Волканоски со технички нокаут во четвртата рунда го победи кореанскиот Зомби и го одбрани појасот во перо категоријата.

Волкановски го уништи „корејскиот зомби“ и покажа зошто е најдобар, а по мечот кажа дека никој не може да го запре.

„Како што ви кажав и претходно пред борбата, во моментов сум на друго ниво и никој не може да ме запре“, изјави Волкановски.