Во втората сезона на Гранд Тур: Џејмс Меј и Ричард Хамонд возат „половина алфа“ (видео)

Гранд Тур

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дали некогаш сте се прашале како би изгледало да се вози половина автомобил? Џејмс Меј и Ричард Хамонд го имаат одговорот на тоа прашање. Тие во втората сезона на Гранд Тур ќе ви го дадат одговорот.