Во шумата се лути противници, а во дневната соба најдобри пријатели (видео)

Лисиците и кучињата обично не се сложуваат, но инстиктот на дивите животни е сосема подруг.

Името на лисицата е Џунифер и како што нејзината сопственичка вели, таа е најсреќна лисица на светот. Од шумата дошла уште како мала. Природната интелегнција и се прилагодила на новата средина, а има и друштво во вид на куче.

Погледнете: