Влезе во машко WC и покажа дека и жените можат да мочаат со стоење


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пијана навивачка на Miami Dolphins влета во машкиот тоалет на стадионот и поштено си се „олесни“ во писоарот, стоејќи, како што тоа го прават сите мажи.

A post shared by Laces Out (@lacesoutshow) on

Овој нејзин испад наиде на различни реакции, од смеа до револт и гнев. Овие вториве тврдат дека таквото однесување не е прифатливо, бидејќи обратната ситуација – мажи да влетаат така во женски тоалет – воопшто не би била добро прифатена.