Влечките ти ги простуваме – другото топ

20-годишниот американски модел, Амелија Геј Хемлин се рашета по улици облечена во спортска облека која ги оцртуваше и истакнуваше нејзините жешки облини. Влечките малку збунуваат ама не се битни, тој гаф го простуваме. 😀