Вебкафе

Визуелен приказ колку вистински е длабок океанот и кои суштества на која длабочина нуркаат

На ОВОЈ ЛИНК (клик на хиперлинкот) можете да ја погледнете визуелната графичка приказна за длабочината на океаните живиот свет кој вирее во нивните најскриени и најмрачни длабочини – фантастичен приказ кој одлично го доловува подводното океанско искуство.

Advertisements
To Top