Виц: Зошто мажените жени се подебелки од немажените

Sixties refrigerator advertising

– Зошто мажените жени се подебели од немажените?
– Затоа што немажените се враќаат дома после тежок ден, погледнуваат што има во фрижидерот и одат во кревет, а мажените се враќаат, погледнуваат што има во креветот и одат кај фрижидерот.