Виц: Зошто Македонија е втора по корупција на светот


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Дали знаете дека Македонија е на второ место по корупција во светски рамки?

Зошто на второ?

Затоа што сме дале мито да не бидеме ставени на прво.