Мајтап

Виц: Да го бакнам да му помине

После работно време, во домашна атмосфера, сами, па сопругата му вели на сопругот:

Срце, да знаеш какви јаки чизми сум си видела во Сити Мол.

Сопругот: Ме заболе к***т за твоите чизми!

Сопругата: А да го бакнам да му помине, па да тркнеме да си ги купам?

To Top