Виц: Знаменитостите на Амстердам


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Царина на аеродром во Амстредам.
Која е целта на вашата посетата на Холандија ?
Да пушиме трева и да одиме по проститутки.
Добро ќе запишеме стандардно: разгледување на
знаменитостите.